info@devliegeniers.nl 0342-493816

Ons DKC is geopend!

Maandag 15 april opende wethouder Jolanda de Heer officieel Dalton Kindcentrum ‘De Vliegeniers’ aan de Wethouder Zandbergenlaan 20 in Barneveld.

“Ik ben trots dat er in Barneveld nu een Dalton Kindcentrum is, met een doorgaande lijn voor kinderen van 2 tot 13 jaar volgens het daltonconcept.” aldus de wethouder. Samen met een jongste en een oudste Vliegenier knipte ze het lint door om het DKC officieel te openen. Er werd gedanst op het Vliegerlied en de kinderen mochten bellen blazen. Daarna startten de lessen voor de kinderen en konden ouders op het plein nog genieten van een verse koffie, bereid door een professionele barista.

“Dankzij de doorgaande lijn kunnen we goed kijken naar de behoefte van ieder kind. Het schept veiligheid en vertrouwen voor zowel ouders als kinderen, dat we op dezelfde manier werken. Dat komt het leren in alle facetten ten goede.” aldus Amber Dijkstra, directeur van het DKC. 

Ook Rianne Boersen, manager van Partou kinderopvang, is enthousiast. “Samenwerking tussen kinderopvang en de school is noodzakelijk voor een optimale ontwikkeling van de kinderen. We zetten het kind centraal vanaf de peuteropvang totdat het de school verlaat.”

Wie geïnteresseerd is in het DKC, is op 29 mei aanstaande van 9:00 uur tot 12:00 uur van harte welkom op de open ochtend.