info@devliegeniers.nl 0342-493816

Kennismaken / aanmelden

Kom sfeer proeven en ervaar het Daltononderwijs op De Vliegeniers!

Kennismaken/rondleiding

Wilt u een rondleiding op onze school? U kunt telefonisch contact opnemen met de directeur, Amber Dijkstra (0342 493816). U kunt ook aan mail sturen naar info@devliegeniers.nl. U wordt dan uitgenodigd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Aanmelden

Wilt u dat uw kind een Vliegenier wordt? Meld uw kind dan aan bij ons op school! Dit kan door het aanmeldformulier in te vullen en te mailen naar info@devliegeniers.nl of het formulier bij ons op school te brengen. Na een kennismaking/rondleiding krijgt u ook een formulier mee naar huis. U kunt het formulier ook direct tijdens de rondleiding invullen en bij ons inleveren. U krijgt een brief van ons wanneer de inschrijving officieel bevestigd is. Kort voordat kleuters vier jaar worden, mogen zij nog een aantal dagdelen komen wennen op school. Deze dagdelen worden in overleg met de ouders vastgesteld.

Wachtlijst

Op dit moment hebben wij geen wachtlijst. Echter, we merken dat de school groeit, omdat de interesse in het Daltononderwijs en De Vliegeniers toeneemt. Ons advies is om uw kind aan te melden, zodra u weet dat u voor het Daltononderwijs op De Vliegeniers kiest. Op deze manier kunnen wij een plekje reserveren voor onze nieuwe ‘kleine’ Vliegenier!