info@devliegeniers.nl 0342-493816

Kennismaken / aanmelden

Kom sfeer proeven en ervaar het Daltononderwijs op De Vliegeniers!

Kennismaken/rondleiding

Wilt u een rondleiding op onze school? U kunt telefonisch contact opnemen met de directeur, Amber Dijkstra (0342 493816). U kunt ook aan mail sturen naar info@devliegeniers.nl. U wordt dan uitgenodigd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Aanmelden

Wilt u dat uw kind een Vliegenier wordt? Meld uw kind dan aan bij ons op school! Dit kan door het aanmeldformulier in te vullen en te mailen naar info@devliegeniers.nl of het formulier bij ons op school te brengen. Na een kennismaking/rondleiding krijgt u ook een formulier mee naar huis. U kunt het formulier ook direct tijdens de rondleiding invullen en bij ons inleveren. U krijgt een brief van ons wanneer de inschrijving officieel bevestigd is. Kort voordat kleuters vier jaar worden, mogen zij nog een aantal dagdelen komen wennen op school. Deze dagdelen worden in overleg met de ouders vastgesteld.

Wachtlijst

Op dit moment hebben wij geen wachtlijst voor leerlingen die bijna 4 jaar worden. Echter, we merken dat de school groeit, omdat de interesse in het Daltononderwijs en De Vliegeniers toeneemt. Ons advies is om uw kind aan te melden, zodra u weet dat u voor het Daltononderwijs op De Vliegeniers kiest. Op deze manier kunnen wij een plekje reserveren voor onze nieuwe ‘kleine’ Vliegenier!

Mocht uw kind al op een andere school zitten en overweegt u het Daltononderwijs bij ons op school? U bent altijd van harte welkom om een kennismakingsgesprek te plannen en om sfeer te komen proeven. Als u graag de overstap naar onze school wilt maken, nemen wij contact op met de huidige school en brengen wij de ondersteuningsbehoeften in kaart. Wanneer de ondersteuningsbehoeften duidelijk zijn, zullen wij intern onderzoeken of er plek is en of wij het kind kunnen bieden wat hij/zij nodig heeft. Als wij deze zorg kunnen bieden en als er plek is, kan overgegaan worden tot aanmelding en inschrijving. U vult het inschrijfformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen over de start.