info@devliegeniers.nl 0342-493816

Aanmelden

"Kom sfeer proeven en ervaar Dalton op DKC de Vliegeniers!"

Kennismaken / rondleiding

Wilt u een rondleiding op onze school? U kunt telefonisch contact opnemen met de directeur, Amber Dijkstra (0342 493816) of het contact formulier invullen door op de button ‘kennismaken’ boven deze pagina te drukken. U wordt dan uitgenodigd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De koffie staat klaar!

Aanmelden

Wilt u dat uw kind een Vliegenier wordt? Neem gerust contact met ons op en u wordt uitgenodigd voor een kennismaking, zodat u sfeer kan proeven en het daltononderwijs kan ervaren. Uiteraard krijgt u een aanmeldformulier mee dat u kan invullen. Klik hierboven op ‘kennismaken’ en vul het kennismakingsformulier in. Wij nemen contact met u op en plannen een kennismaking.

Wachtlijst

Op dit moment hebben wij geen wachtlijst voor kinderen die bijna 4 jaar worden. Echter, we merken dat de school groeit, omdat de interesse in het Dalton en De Vliegeniers toeneemt. Ons advies is om uw kind aan te melden, zodra u weet dat u voor het Daltononderwijs op De Vliegeniers kiest. Op deze manier kunnen wij een plekje reserveren voor onze nieuwe ‘kleine’ Vliegenier!

Mocht uw kind al op een andere school zitten en overweegt u het Daltononderwijs op ons Dalton Kindcentrum? U bent altijd van harte welkom om een kennismakingsgesprek te plannen en om sfeer te komen proeven. Als u graag de overstap naar onze school wilt maken, nemen wij contact op met de huidige school en brengen wij de ondersteuningsbehoeften in kaart. Wanneer de ondersteuningsbehoeften duidelijk zijn, zullen wij intern onderzoeken of er plek is en of wij het kind kunnen bieden wat hij/zij nodig heeft. Als wij deze zorg kunnen bieden en als er plek is, kan overgegaan worden tot aanmelding en inschrijving. U vult het inschrijfformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen over de start.

Op dit moment zitten de groepen 5,6 en 7 vol. Hier is geen instroom mogelijk.