info@devliegeniers.nl 0342-493816

Vacature!

Heb jij hart en passie voor Daltononderwijs? Daltonschool De Vliegeniers is op zoek naar een bovenbouwtopper, want er komt een plekje vrij!

Daltonschool de Vliegeniers is een groeiende openbare basisschool in Barneveld. We zijn trots op onze mini-maatschappij en ons Daltononderwijs. De school heeft vanaf januari 2024 6 groepen. Onze leerlingen leren van jongs af aan overeenkomsten te ontdekken en verschillen te respecteren. Eigenaarschap en doelgericht werken zijn kernmerken van onze Daltonschool. Dit merk je aan het fijne pedagogische klimaat bij ons op school waar hard gewerkt wordt door leerlingen en teamleden. We werken met een professioneel, gedreven en gezellig team.

 

Heb jij altijd al op een daltonschool willen werken en wil jij helpen bouwen aan kwalitatief Daltononderwijs voor onze ”kleine” Vliegeniers? Dit is jouw kans!

Op onze school hanteren we het EDI-instructiemodel. We gebruiken de methoden Alles Telt Q, Taaljacht, Atlantis en de schrijfvriend. Natuurlijk wordt alles vanuit het Daltonconcept aangeboden; zo hebben we een Daltonplein dat als verlengde van het klaslokaal wordt ingezet. Ook hebben we een nieuw Daltonatelier waar leerlingen kooklessen, kluslessen, technieklessen en extra instructies volgen. Het is ook een fijne teamkamer voor alle teamleden om pauze te kunnen houden.

Kan jij goed?  

  • Een pedagogische relatie creëren met echte Dalton bovenbouwleerlingen en hen begeleiden in hun groei richting het voortgezet onderwijs?
  • Proactief en zelfstandig stappen zetten en innovatieve keuzes maken?
  • Flexibel nadenken over mogelijkheden binnen jouw klas en team?
  • Communiceren op een duidelijke wijze met ouders en externen?

 Heb jij?  

  • Een afgeronde pabo-opleiding?
  • Affiniteit met Daltononderwijs?
  • Zin om mee te bouwen met een leuk en gedreven team aan onze mooie Daltonschool?

Ga jij door waar anderen stoppen? Maak jij het verschil? Wil jij je binden aan onze mooie Daltonschool en aan ons gedreven en gezellige team? Reageer dan op de vacature.

De vacature gaat in per 1 januari 2023 voor 0,5750 FTE (23 uur per week). Het betreft vaste formatie, waarbij je in eerste instantie een tijdelijke aanstelling krijgt voor de duur van een jaar die bij goed functioneren na een jaar (of eerder) kan worden omgezet in een vaste aanstelling.

We zoeken een leerkracht voor onze groep 6/7 (23 leerlingen) voor de maandag, dinsdag en woensdag. Op de woensdag sta je samen met je duo-collega voor de groep. Door de dubbele bezetting is tijd voor administratieve werkzaamheden, co-teaching en om de groep te splitsen.

Ben jij gecertificeerd Daltonleerkracht of sta jij er voor open om dit certificaat te behalen? Dan zoeken wij jou!

De sluitingsdatum van de vacature is 21 november 2023.

Op donderdag 23 november vinden de gesprekken plaats. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure worden er 2 referenties ingewonnen en wordt aan je gevraagd om een proefles te verzorgen.

Je kunt nadere informatie opvragen bij:

Amber Dijkstra (schoolleider)

directie@devliegeniers.nl

06-21600882

 

We zijn benieuwd naar jouw verhaal, wie jij bent, wat je brengt en wat je zoekt! De koffie/thee staat klaar!