info@devliegeniers.nl 0342-493816

Groep 7/8

Een dag in groep 7/8

Wanneer je ’s ochtends bij de unitdeur staat, word je begroet door meester. Na een high-five of handdruk in ons knusse halletje, trek je de schoenen uit en ga je de klas in.
Je begint de dag met een incheck op ons incheckbord; begin je de dag rood, geel of groen. Je hangt jouw naam bij een van de kleuren en gaat op je plaats aan het werk.
De weektaak maakt duidelijk wat we allemaal gaan oefenen deze week. Je gebruikt de 5 Daltonkleuren: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag. Je leert en oefent in het plannen van je eigen werk. Fantastisch als eind van de week blijkt dat lukt, maar je mag hierin ook groeien en dingen mogen mislukken. Daar leer je van!

Als iedereen in de klas is, starten we de dag met elkaar. Hoe zit je erbij? Fijn als je dit wil delen, maar dat hoeft niet perse. We lopen samen de dagplanning door die op het bord hangt en we gaan aan het werk.
We doen allerlei leuke en leerzame dingen, met elkaar als groep. Groep 7/8 is een gezellige groep en we werken erg hard. Dit kunnen wij namelijk heel goed en daar zijn we trots op! In groep 8 ronden we het jaar af met een schoolkamp en een eindmusical; wat een mooie kers op de taart! Daarna ben je klaar om naar het VO te “vliegen”. 😉

Kom jij eens bij ons kijken en vlieg je een stukje mee?

meester Sjoerd
leerkracht groep 7/8 - ma t/m vrij